La recepta és aquesta.:
100 gr d'avellanes pelades i torrades al forn
150 gr de sucre
100 gr de xocolata amb llet
100 gr de xocolata blanca
200 gr de llet sense lactosa
150 gr d'oli de girasol
Preparació:
1.- Tritura les avellanes i el sucre programant 15 segons en velocitat 10, perquè quedi molt fi.
2.- Afegeix les xocolates i tritura 20 segons en velocitat 9.
3.- Finalment agrega la llet, l'oli i programa 7 minuts, temperatura 50º, velocitat 4.
Llest, aboca la barreja en el bol on la vulguis guardar i a gaudir. Jo he omplert 2 bols del petits del "mercadona".
150 gr de sucre
100 gr de xocolata amb llet
100 gr de xocolata blanca
200 gr de llet sense lactosa
150 gr d'oli de girasol
Preparació:
1.- Tritura les avellanes i el sucre programant 15 segons en velocitat 10, perquè quedi molt fi.
2.- Afegeix les xocolates i tritura 20 segons en velocitat 9.
3.- Finalment agrega la llet, l'oli i programa 7 minuts, temperatura 50º, velocitat 4.
Llest, aboca la barreja en el bol on la vulguis guardar i a gaudir. Jo he omplert 2 bols del petits del "mercadona".
No hay comentarios:
Publicar un comentario