miércoles, 31 de octubre de 2012
La Cristina esta de sorteig.
Paseu per el blog de la Cristina, es fantastic i fa unes coses preciosas. http://cristina-unaaficioelpatchwork.blogspot.com.es Ara fa un sorteig per totes les visitas que té.
Etiquetes de comentaris:
Sorteig http://cristina-unaaficioelpatchwork.blogspot.com.es
sábado, 27 de octubre de 2012
S'ha acosten els Reis.
Me he apuntado a un sal de Navidad, se trata de hacer estos Reyes Magos tan simpaticos, pasaros por el blog de http://lostelaresdraquel.blogspot.com.es/ y apuntaros.
Etiquetes de comentaris:
nadal 2012 Reis Mags.
jueves, 25 de octubre de 2012
Nou sorteig
El blog de la Araceli esta de sorteig http://laslaboresdearaceli.blogspot.com.es Mireu quina tortuga mes xula sorteja.
Etiquetes de comentaris:
El bloc de Araceli.
viernes, 19 de octubre de 2012
miércoles, 3 de octubre de 2012
Cupcakes cervesa Guines.
Cupcakes Cervesa GUINESS
Ingredients per els cupcakes:
250 gr de cervesa *Guiness
250 gr de mantega.
75 gr de cacau en pols.
400 gr de sucre.
2 ous.
1 cullarada d'extracte de vainilla.
250 gr de farina de rebosteria.
1 sobre de llevat.
Posem la cervesa en una olla fins que s'ha escalfi ben però no bulli. Afegim ara la mantega fins que es dissolgui completament i reservem.
En un bol barregem el sucre, el cacau la farina i el llevat. En un altre bol barregem la nata, els ous i la vainilla.
Afegim la barreja que havíem preparat de cervesa i mantega amb el bol de líquids i removem fins que quedi tot perfectament integrat amb la batedora de varetes.
A continuació anem sumant-li els ingredients secs a poc a poc fins que tot estigui completament barrejat.
Posem la barreja en els motlles i al forn durant 15, o 20 minuts.
Ingredients per els cupcakes:
250 gr de cervesa *Guiness
250 gr de mantega.
75 gr de cacau en pols.
400 gr de sucre.
2 ous.
1 cullarada d'extracte de vainilla.
250 gr de farina de rebosteria.
1 sobre de llevat.
Posem la cervesa en una olla fins que s'ha escalfi ben però no bulli. Afegim ara la mantega fins que es dissolgui completament i reservem.
En un bol barregem el sucre, el cacau la farina i el llevat. En un altre bol barregem la nata, els ous i la vainilla.
Afegim la barreja que havíem preparat de cervesa i mantega amb el bol de líquids i removem fins que quedi tot perfectament integrat amb la batedora de varetes.
A continuació anem sumant-li els ingredients secs a poc a poc fins que tot estigui completament barrejat.
Posem la barreja en els motlles i al forn durant 15, o 20 minuts.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)